דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


דוכני מזון 

מאת    [ 21/02/2013 ]

מילים במאמר: 392   [ נצפה 2318 פעמים ]

דוכני המזון התפתחו בשנים האחרונות למגוון רחב הרבה יותר מאשר היה בעבר וזאת לאור הביקוש הגובר לדוכני מזון וגם לאור התחרות הרבה והרצון להיות מיוחדים, שונים, להיצמד לטרנדים אשר הולכים ובאים ועוד.

ישנם מספר דוכני מזון אשר אנו רואים בשנים האחרונות כמעט בכל אירוע ובהם נתרכז.

דוכני קפה
דוכני הקפה, אשר מוכרים לנו גם בשם בר קפה או אספרסו בר, צמחו והתפתחו לאור העובדה שאנשים כבר לא מסתפקים בקפה נמס או שחור, אלא רוצים להתפנק עם קפה איכותי, אשר מוכן בצורה נכונה, מקפה איכותי על ידי אנשים מקצועים.
בדוכני קפה נוכל למצוא כיום מגוון רחב של סוגי קפה כגון אספרסו, קפוצ'ינו, מקיאטו, קפה הפוך ועוד.
אין ספק שכאשר מגיעים לאירוע ומקבלים קפה איכותי יש הרגשה של שדרוג האירוע.
בבר קפה חשוב מאד לבדוק שמכונות הקפה מספיק מתקדמות וניתן להוציא מהם קפה איכותי, בדיוק כמו שהייתם רוצים שהאורחים שלכם יקבלו.

דוכני טבון - פוקאצ'ות

בדוכני הטאבון נוכל למצוא לרוב את הפוקאצ'ות המיוחדות.
בדוכן זה, המאפים מוכנים לעיני האורחים, מה שמראה טריות ואוטנטיות. כאשר האורחים רואים, ולא פחות חשוב, מריחים את הריח היוצא מן הטאבון, החשק לאכול גובר. הצבעים היפים והבצק הטרי בהחלט גורמים לקיבה ואיתה גם לנפש הרגשה טובה.
בדוכני הטאבון והפוקאצ'ות תוכלו למצוא בדרך כלל תוספות של זיתים, טונה, שום, בצל, שמן זית, עשבי תיבול, ירקות קלויים וכד'. במידה והאירוע חלבי, אז כמובן שניתן יהיה למצוא גם גבינות משובחות למיניהן.

דוכן מוזלי
דוכן המוזלי נמצא יותר ויותר בשנים האחרונות , בעיקר באירועים הנערכים בבוקר. מודעות האנשים לבריאות גברה לאחרונה ולכן פעמים רבות יחפשו אלטרנטיבה בריאה יותר לארוחת הבוקר, לכך דוכני המוזלי נותנים פתרון מצויין.

דוכני סביח
דוכן מזון זה תפס תאוצה מאד גדולה בשנה החולפת. הסביח הוא בעצם כריך, פיתה בדרך כלל, המורכב מחמוצים, חצילים, חומוס וביצה. בדוכן הסביח מרכיבים את המנה לעיני הלקוח, מה שכמובן מגביר את התאבון ואת תחושת הטריות.

דוכן פלאפל
דוכן זה נפוץ מאד בעיקר בגלל היותו דוכן "ישראלי". כאשר אנו רואים דוכן פלאפל, עוברת לנו בראש המחשבה על האוכל הישראלי.
בדוכן פלאפל תוכלו למצוא פרט לפאלפל אשר מכינים במקום גם את כל התוספות שיש בכל חנות פלאפל, כגון חומוס, חמוצים, טחינה, ירקות וכמובן, איך אפשר בלי פיתות. ישנם גם דוכני פלאפל משודרגים יותר, בהם תוכלו למצוא גם תוספות חמות ליד החומוס והפלאפל, כגון פטריות חמות, פול טרי וביצה.

ישנם עוד סוגים רבים של דוכני מזון, עליהם נפרט במאמרים נוספים, אך כפי שהתחלנו את המאמר, אלה דוכני המזון העיקריים והנפוצים ביותר באירועים בשנה האחרונה. בתאבון

רוזבר - דוכני מזון -בר קפה


דוכני מזון | בר קפה | דוכני קפה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב